Jeg har aldrig....

En forestilling om sex og krop, køn og kærlighed.

Er du forelsket, men nervøs for at tage det første skridt? Føler du dig for stor eller for lille, for tyk eller for tynd? Har du fået knust dit hjerte?

En gruppe forskellige mennesker på tværs af alder, køn og baggrund fortalte om deres tanker og drømme om kærlighed og sex fra scenekanten på Edison før påske. De fortalte deres egne historier om begær, bristede idealer og frygten for at blive dømt. Har du prøvet for meget – eller har du prøvet for lidt?

Du kunne høre Anne fortælle om at tage i byen og flirte, men frygte at blive kaldt “en slut”, Hectors historie om et par All Stars i sin entré og en kærlighed, der ikke blev gengældt, og Nanas monolog om at turde sig nej til sex.

“JEG HAR ALDRIG…” behandlede i collageform en række af de spørgsmål, som alle stiller sig selv om kærlighed, krop, køn og seksualitet. Vi var med til en fest, der udløste en lang række forventninger og bekymringer – både før, under og efter festen.

De medvirkende var mellem 15 og 25 år, og det var deres egne ord, der kommer til udtryk i både tale, sang og dans.

 

INSTRUKTION: Inger Eilersen

WORKSHOPLEDERE: Amin Karami og Issam Talib

MEDVIRKENDE: Anne, Nadia, Nanna, Frederikke, Christian, Sophia, Henrik, Lasse, Héctor, Jessica, Erfan, Simone, Mille, Rúna, Siri og Ofelia