Mama - midt i mellem

Hvordan er det at opdrage på tværs af kulturer og traditioner? Hvad ønsker man at give videre til sit barn? Hvad skal være anderledes fra den måde, man selv er blevet opdraget på? Hvordan navigerer man som minoritetsetnisk mor i Danmark? Hvilke værdier skal præge ens forældreskab? Kan man overhovedet gøre det godt nok i mødet med skolen, kommunen, samfundet? Og mange flere spørgsmål, der hægter sig til at være minoritetsetnisk mor, reflekterer og taler vi om med 6 mødre med minoritetsetnisk baggrund. 

I samarbejde med Integrationshuset Kringlebakken har vi fornøjelsen af at invitere jer ind til en reading, hvor de 6 kvinder har udviklet hver deres personlige fortælling, som har særligt fokus på kontrasterne i dem; sorg – glæde, hvem jeg er – hvem mange tror jeg er, egen barndom – sine børns barndom.  

Vi er super glade for samarbejdet og for at kunne give en stemme til netop denne gruppe af kvinder. En gruppe, som man ofte hører om, men sjældent hører fra. Hvem er de, hvad drømmer de om, og hvad kan vi lære af at lytte til deres fortællinger.

Kvinderne har udviklet deres historier sammen med instruktør og historieudvikler Inger Eilersen og workshopleder, komponist og historieudvikler Aisha Thorsen. 

Som en del af oplevelsen vil der være en udstilling i Edisons foyer med Kringlebakkens fotoprojekt. Her har I også mulighed for at købe bogen ” Joy Ranya Sana Shadman Mariam – Fem kvinders fortællinger” som er skrevet og publiceret i og af Kringlebakken.

Readingen spillede 1. og 2. december 2023 på Edison-scenen

 

Projektet er støttet af BIF (Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen i Københavns Kommune ) og Kvindernes Bygnings Fond